Γιορτάζει η Αγιά, καθώς η ευρύτερη περιοχή της Λάρισας θα έχει και τρίτο εκπρόσωπο στην Β’ Εθνική τη νέα περίοδο, με την Ερμή Αγιάς να κερδίζει εύκολα τον Αριστοτέλη Φλώρινας με 99-58 την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και να κερδίζει την άνοδο του.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε γιορτή στο κατάμεστο κλειστό της Αγιάς, με την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη να μην αφήνει περιθώρια, και να πετυχαίνει τον στόχο της παρά τον μηδενισμό που υπέστη στην διάρκεια του πρωταθλήματος στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική άνοδος τα τελευταία τρία χρόνια! Όλα άρχισαν τη σεζόν 2013-2014 όταν ο Ερμής πήρε την άνοδο από την Α2 ΕΣΚΑΘ για την Α1. Την επόμενη χρονιά έκανε την έκπληξη και τερματίζοντας αήττητος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ανέβηκε για πρώτη φορά στις Εθνικές κατηγορίες και στην Γ’ Εθνική. Στην τρέχουσα σεζόν έκανε ένα βήμα ακόμα, και πλέον μαζί με τον ΑΣ Καρδίτσας έγιναν οι δυο ομάδες του ομίλου που πανηγύρισαν την άνοδο τους.

Δεκάλεπτα: 17-15, 42-23, 74-38, 99-58

Ερμής Αγιάς (Γιασσάρης): Κόμματος 19, Δαουλάρης 8, Περρωτής 8, Αργυρούλης 6, Καλεμτζάκης 2, Παπαζήσης 2, Μηλιώνης 11, Χαλκιάς 16, Καμπούρης 6, Γούλας 21, Ντέβες, Γκανέτσας