1) Τη ματσάρα της Τρίπολης

Ανεξαρτήτως επιπέδου, κατηγορίας και ομάδων, όταν ένα παιχνίδι οδηγείται στην παράταση -πόσο μάλλον στη 2η- ανήκει ξεκάθαρα στις κορυφαίες στιγμές της εβδομάδας, με τους Δρομείς της Τρίπολης και τον Διαγόρα να δίνουν μια ηχηρή μάχη 50 ολόκληρων λεπτών στην Αρκαδία.

Στο τέλος, με βολές του Σκλήβα, οι Ροδίτες κατόρθωσαν να πετύχουν την 7η διαδοχική τους νίκη αλλά και την 3η αναφορικά με τις αποστολές τους μακριά από το «σπίτι» τους, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του 1ου ομίλου.

2) Tην αντίδραση του Μίλωνα

Η ήττα της περασμένης βδομάδας από τον ΑΟΦ Πορφύρας ξύπνησε τον Μίλωνα, ο οποίος δεν είχε όρεξη για αστεία κόντρα στον ΦΟ Βροντάδου, που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το τελικό double score (90-45) που ισοδυναμεί με την 2η φετινή κορυφαία επιθετικά επίδοση αλλά και την καλύτερη αμυντικά της σεζόν για το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης μιλάει φυσικά από μόνο του…

3) Την πρώτη νίκη της Νίκαιας

10 ήττες στη σειρά. 13 πόντοι διαφορά στα μέχρι πρότινος ματς της.

Όλα αυτά όμως ήταν αρκετά για τη Νίκαια, η οποία όχι μόνο κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της φετινή επιτυχία αλλά και να πάρει και τη διαφορά από το Αγρίνιο, από το οποίο απέχει πλέον μόλις 1 βαθμό.

+1) Γηπεδούχοι- φιλοξενούμενοι (15-13)

Μετά τη χαοτική τους επικράτηση την περασμένη εβδομάδα, οι γηπεδούχοι έκαμψαν ξανά την αντίσταση των φιλοξενούμενων έστω και οριακά, κερδίζοντας τα 15 από τα διαθέσιμα 28 ματς της αγωνιστικής.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά όμιλο:

1ος: 0-4
2ος: 4-0
3ος: 3-2
4ος: 2-3
5ος: 4-1
6ος: 2-3

 

Credits φώτο: contraepithesi.gr