1) Την πρώτη ήττα του Μίλωνα

Την πρώτη του ήττα μετά από 708 ημέρες γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (12/2) ο ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», με τον ΑΟΦ Πορφύρας να σπάει με αμυντικό κρεσέντο το αήττητο σερί της αρμάδας από τη Νέα Σμύρνη!

Μάλιστα, εκτός από της πρώτης αποτυχίας στα τελευταία 13 ματς, ο Μίλωνας είχε και τη χειρότερη επιθετική του συγκομιδή από το 2019-2020 στο ματς του Πειραιά

2) Τις εμφανίσεις Τζιβελέκα και Δασκαλόπουλου

Οι κορυφαίοι σκόρερ της εβδομάδας δεν ήταν άλλοι από τους Γιάννη Τζιβελέκα και Γιάννη Δασκαλόπουλου, οι οποίοι με δύο 30άρες κατάφεραν να οδηγήσουν τις ομάδες τους, τον ΑΟ Δάφνης και την Σταυρούπολη, σε νίκες στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, μετά το στραβοπάτημα του Μίλωνα, ο ηγέτης των πρώτων έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι της ανόδου με μια μαγική εμφάνιση!

3) Την 3η σερί νίκη της Παναχαϊκής

Μετά από 2 συνεχόμενες δύσκολες νίκες τις προηγούμενες εβδομάδες, η Παναχαϊκή όχι μόνο ξεμπούκωσε κόντρα στο μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι με τον Ήφαιστο/ Αχιλλέα, τον οποίο και κέρδισε εύκολα με 76-50.

Μάλιστα, εκτός του ότι το έκανε αυτό εν τη απουσία του Νίκου Μοσχοβάκη κατάφερε να ξεφύγει με 2 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και μοιάζει πιο ικανή από ποτέ να σώσει την κατηγορία.

+1) Την κυριαρχία των γηπεδούχων

Στην άτυπη εβδομαδιαία κόντρα του basketblog.gr, οι γηπεδούχοι κέρδισαν τα 19 από τα 27 ματς!

Αναλυτικά οι νίκες ανά όμιλο:

1ος: 5-0
2ος: 2-2
3ος: 4-1
4ος: 3-1 (4 ματς)
5ος: 3-2
6ος: 2-2