Μπορεί ο Μίλωνας να ήταν αυτός που πανηγύρισε χθες (3/4) μια τεράστια άνοδο στη Β’ Εθνική περνώντας από το κλειστό της Δάφνης, αλλά δυστυχώς ένα μεγάλο ντέρμπι και ένα σπουδαίο βαθμολογία ματς δεν είχε την κατάλληλη συμπεριφορά από πολλούς.

Μάλιστα, το φύλλο αγώνα που γράφτηκε από τους διαιτητές μετά το πέρας της μονομαχίας… καίει τόσο το φίλαθλο κοινό των γηπεδούχων, που πέταξε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και τον προπονητή τους, τον Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος σύμφωνα με τους διαιτητές είχε φραστικό επεισόδιο με μέλος του προπονητικού επιτελείου του Νίκου Καραγιάννη -κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να γίνει και που φυσικά δε βοήθησε και την οικονομία της αναμέτρησης.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα:

Πέταξαν μπουκάλια νερού στον αγωνιστικό χώρο. Διακόψαμε για δεύτερη φορά και έγινε προειδοποίηση στους γηπεδούχους για εκκένωση του γηπέδου.

Στα 58″ πριν τη λήξη του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν ξανά νερό καθώς και μια κόρνα ήχου στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν αυτού, αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια και ζητήσαμε από τους γηπεδούχους να εκκενωθεί το γήπεδο.

Αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε στο γήπεδο και ο Κομισάριος κάλεσε το 100 και ζήτησε αστυνομική δύναμη. Μετά την περίοδο 10 λεπτών, οι γηπεδούχοι μας ενημέρωσαν ότι το γήπεδο εκκενώθηκε και αφού ελέγξαμε ότι αυτό είναι αληθές βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίσαμε τον αγώνα, αν και η αστυνομική δύναμη δεν είχε ακόμα παρουσιαστεί. Αμέσως πριν την επανεκκίνηση αποβάλλαμε τον προπονητή των γηπεδούχων γιατί βρισκόμενος μπροστά στη γραμματεία απευθύνθηκε σε μέλος του προπονητικού τιμ των φιλοξενούμενων λέγοντας “Δεν θα φύγεις από εδώ σήμερα αν συνεχίσεις αυτήν τη συμπεριφορά”.

Κατόπιν αυτών συνεχίσαμε και τελειώσαμε χωρίς προβλήματα”