Ομάδα που κερδίζει, λέει ο θυμόσοφος λαός, δεν αλλάζει. Όχι πάντα. Η Δάφνη το απέδειξε με την κίνησή της να αντικαταστήσει την Βασιλεία Γκουζίνη, την πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια σε ανδρική ομάδα, αμέσως μετά την πρώτη ήττα από το Κορωπί στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κι ενώ είχε αρχίσει το πρωτάθλημα με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ναι, η ομάδα κέρδιζε, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πραγματική κατάσταση στους κόλπους της ομάδας δεν αντικατόπτριζε το ρεκόρ της στο βαθμολογικό πίνακα και αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν καλά στη Δάφνη. Η ήττα από το Κορωπί ήταν απλά το αποκορύφωμα, οδηγώντας έτσι και στη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο ντέρμπι του ομίλου με το Μίλωνα (που έληξε με βαριά ήττα της Δάφνης με 21 πόντους διαφορά) κοουτσάρισε την ομάδα ο (ασίσταντ κόουτς) Παναγιώτης Σαλίχος, εντούτοις ο αντικαταστάτης της Γκουζίνη δεν άργησε να βρεθεί. Πρόκειται για τον Γιάννη Σμυρνιώτη, τον πρώην προπονητή -επί σειρά ετών- του Αρκαδικού, που επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από πολλά χρόνια.