Για την παρθενική του εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία ετοιμάζεται ο Πανναξιακός, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε να μπορέσει να έχει την όσο το δυνατή καλύτερη πορεία στην πρώτη του σεζόν στην Γ’ Εθνική

Οι διοικούντες της ομάδας μετά την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του Δημήτρη Δαμιανίδη στράφηκαν σε έμπειρους τεχνικούς, κάνοντας την πρώτη κρούση τους στον Κώστα Σορώτο, ο οποίος βρέθηκε στη Νάξο, αλλά εν τέλει η περίπτωση δεν προχώρησε, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, η ομάδα των Κυκλάδων βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Οικονομάκη, ο οποίος αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή, γνωρίζοντας να δημιουργεί ομάδας που πρωταγωνιστούν. Άλλωστε είναι ο άνθρωπος που πήρε την ΑΕΚ Άργους από την αφάνεια και την έφερε στην Α2, ενώ το ίδιο έκανε και με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, μην καταφέροντας για μια νίκη να τον οδηγήσει αμέσως σε άνοδο στην Β’ Εθνική. Αν οι δυο πλευρές δώσουν οριστικά τα χέρια, οι Ναξιώτες θα έχουν βρει τον ιδανικό προπονητή.