Ο Δίων Κυπαρισσίας έκανε διπλό μεταγραφικό χτύπημα και έπιασε με ένα σμπάρο δυο… μεταγραφικά τρυγόνια. Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου (2,08m.) σέντερ Ντένις Ντέντα και του 24χρονου (1,89μ.) γκαρντ, Κωνσταντίνου Τσιγγενόπουλου.

Η ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που θέλει να κάνει μια σημαντική πορεία στην κατηγορία ενίσχυσε ακόμα περισότερο το ρόστερ της, αλλά θωρακίστηκε και σε δυο σημαντικές θέσεις, σε αυτή του πόιντ γκαρντ και σε αυτή τοιυ σέντερ με δυο σημαντικούς παίκτες.

Ο σύλλογος είπε στα δυο νέα μέλη της ομάδας το απαραίτητο “καλώς ήρθατε”, ενώ τους ευχήθηκε να έχουην υγεία και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Η ιστοσελίδα messinialive.gr παρουσίασε το προφίλ των δυο παικτών και ανέφερε:

Ο Ντέντα έχει εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες και πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Άρη Θήβας, ενώ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ίδια κατηγορία με τη Νίκη Αμαρουσίου. Έχει περάσει από Πανελλήνιο, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, για να συνεχίσει σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Διαγόρα Ρόδου, Χαλκίδα, Δούκα, Αγίους Θεοδώρους Ρόδου, Πανελευσινιακό και Λοκρό Αταλάντης.
Ο Τσιγγενόπουλος πήρε πέρυσι την άνοδο στην Γ’ Εθνική ως μέλος του Ίκαρου Καλλιθέας ενώ έχει επίσης βρεθεί σε Ευρυάλη, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Προμηθέα Χαλανδρίου και Αίολο Ταύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Κυπαρισσίας:

Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου center 2,08m Ντέντα Ντένις και του 24χρονου guard 1,89m Τσιγγενόπουλο Κωνσταντίνο.
Δύο αθλητές με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες με σκοπό να βοηθήσουν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Ευχόμαστε και στους 2 υγεία και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας μας
Καλώς ήρθατε στην οικογένειά μας και εσείς! — μαζί με Ntenis Ntenta και Kostas Tsiggenopoulos