Αποτέλεσε την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής. Η Αχαγιά έφυγε από την Αθήνα έχοντας στις αποσκευές της το ροζ φύλλο επί των Μελισσίων, μία νίκη που αποτελεί, όπως λένε και στην ομάδα, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου…

Με την παρουσία του έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα. Ετσι και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, ο Αντώνης Δαβάνης έσπρωξε την Αχαγιά στην κατάκτηση της νίκης, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

«Πιστεύω πως ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με το δυνατό ξεκίνημα που κάναμε καταφέραμε και πήραμε τη νίκη!», δηλώνει ο 25χρονος αθλητής στο basketblog και συνεχίζει.  «Είχαμε πιστεύω τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο τέλος κάναμε τις σωστές επιλογές και δείξαμε συγκεντρωμένοι κάτι που δεν είχαμε κάνει στον πρώτο γύρο με την ίδια ομαδα και ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι χάσαμε στο τέλος».

Ενα σημαντικό αποτέλεσμα που έφερε την αχαϊκή ομάδα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. «Σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αλλα εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με ότι και αν σημαίνει αυτό», αναφέρει αρχικά ο 25χρονος σέντερ για να συνεχίσει. «Το πιστεύαμε πολύ γιατί νιώθαμε καλά μέσα στην εβδομάδα και επίσης ήμασταν αρκετά πεισμωμένοι από την ήττα που κάναμε μέσα στη έδρα μας από την συγκεκριμένη ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για ακόμα ένα παιχνίδι, συμβολή του ώστε η ομάδα το να πάρει τη νίκη ήταν σημαντική. «Όλοι βοήθησαν στα μέγιστα. Όσο για μένα προσωπικά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα με σκοπό να νικάει η ομάδα μου».

Η συνέχεια όμως αναμένεται το ίδιο δύσκολη καθώς ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας την Ενωση Ιλίου.
«Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας περιορίζοντας τους επικίνδυνους παίκτες της Ενωσης και να πάρουμε άλλη μια σημαντική νίκη».

Οσον αναφορά το φετινό στόχο της Αχαγιάς; «Ο στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από τη περσινή. Εμείς θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».