Η επιστροφή του Πανναξιακού στις νίκες, πραγματοποιήθηκε απέναντι στον Έσπερο Λαμίας με 77-72 και με τους παίκτες του Δημήτρη Δαμιανίδη να προβαίνουν αρχικά σε μία σπουδαία ανατροπή. Ο προπονητής της νησιώτικης ομάδας, αναφέρθηκε στο μαχητικό «πνεύμα» που επέδειξε το σύνολό τλυ, ενώ θεωρεί την άμυνα ως καθοριστικό παράγοντα για την επικράτησή του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό και συναρπαστικό παιχνίδι, συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας βοήθησε στο τέλος για να επιστρέψουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και σε κάθε αγώνα αυτή θα είναι η εικόνα, γιατί δεν υπάρχουν αδύναμες ή εύκολες ομάδες. Το παιχνίδι κρίθηκε όταν είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα, όμως πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι η ομάδα αυτή έχει χαρακτήρα νικητή, έχει μέταλλο και αρνείται να χάσει».

Από πλευράς Εσπέρου, ο τεχνικός Γιάννης Σοφογιάννης είπε: «Παλέψαμε όσο μπορούσαμε και θα συνεχίσουμε, η ομάδα έχει νέα παιδιά με ελάχιστες παραστάσεις από αγώνες υψηλού επιπέδου, εκμεταλλευτήκαμε ό,τι μας έδωσε ο αντίπαλος, αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να φθάσουμε στη πηγή. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, ήταν άψογη»