Πανέτοιμος είναι για την πρεμιέρα της Γ ‘εθνικής ο Αστέρας Λάρισας. Και για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Μεταμόρφωση Βόλου. Ο Παναγιώτης Δαουλάρης η μεγάλη μεταγραφή της ομάδας της Λάρισας μίλησε στο www.basketblog.gr για την πρεμιέρα λέγοντας ότι :

“Εχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς στην πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας. Η Μεταμόρφωση Βόλου είναι μια δυνατή ομάδα και μαζί με εμάς, τους Τιτάνες, την ΑΕΛ και τον Φοίνικα θα είναι στους πρωταγωνιστές. Είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα αλλά εμείς έχουμε υγιή δίοικηση που είναι πάντα στο πλευρό μας όπως και ο κόσμος μας και είμαι αισιόδοξος.

Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εμείς θέλουμε όπως είπε και ο προπονητής μας να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Κάναμε καλή προετοιμασία αλλά θέλουμε χρόνο καθώς έχουμε ένα μίγμα από νέα αλλά και πολύ έμπειρα παιδιά.

Έχουμε στην επίθεση μεγάλο ταλέντο αλλά τώρα θέλουμε να βρούμε την χημεία μας στην άμυνα και τους αυτοματισμούς στην άμυνα, στις αλλαγές της άμυνας κτλ για να γίνω κατανοητός. Το ματς με την Μεταμόρφωση Βόλου είναι και θεσσαλικό ντέρμπι μην ξεχνάμε αλλά εμείς πάμε για το διπλό και θα παλέψουμε μέχρι τέλους με όλες μας τις δυνάμεις”