Έχοντας κατακτήσει την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες από το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ την αγωνιστική περίοδο 2016/2017, αλλά και το “Double” τη σεζόν 2017/2018, αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Κυριαζής αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ΔΕΚΑ.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν με διαφορετικό τρόπο τη νέα χρονιά. Ο coach Γιώργος Κυριαζής δεν θα βρίσκεται στη θέση του head coach της ανδρικής ομάδας της ΔΕΚΑ, αλλά θα συνεχίσει να δουλεύει στα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Τη θέση του στο “τιμόνι” της ανδρικής ομάδας θα καλύψει ο coach Ιωσήφ Νικολαΐδης. Ο Νικολαΐδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς στο παρελθόν είχε βρεθεί στις εξής ομάδες:  Χ.Α.Ν.Θ. , Άρης, Ε.Α. Λάρισας, Λαύριο, Υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας Αστέρια, GBA (Ανδρικό και παιδικό τμήμα), Ολυμπιακός (Παίδες), αλλά και Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Μάλιστα, θα βρίσκεται και στον πάγκο της εφηβικής ομάδας της ΔΕΚΑ τη νέα αγωνιστική χρονιά. 

Υπενθυμίζουμε πως φέτος παρά το γεγονός πως η χρονιά ήταν “λειψή” η ΔΕΚΑ κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχοντας ρεκόρ 8-9. 

Δείτε τις ανακοινώσεις της ΔΕΚΑ για τον Γιώργο Κυριαζή, αλλά και τον Ιωσήφ Νικολαΐδη:

“Η 10Academy ανακοινώνει πως συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κυριαζή. Ωστόσο αλλάζει αρμοδιότητες καθώς δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Ανδρικής ομάδας αλλά θα συνεχίσει να δουλεύει στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας. Ο Γιώργος είναι ιδρυτικό και πολύ σημαντικό στέλεχος της Ακαδημίας μας από τη πρώτη μέρα λειτουργίας της. Ως Πρώτος προπονητής της Ανδρικής ομάδας της 10Academy έχει φέρει σημαντικές επιτυχίες όπως η Άνοδος στην Α ΕΚΑΣΘ την αγωνιστική περίοδο 2016/2017 και το Double (Κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου) την αγωνιστική περίοδο 2017/2018”.

 “Η 10Academy ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Προπονητή Ιωσήφ Νικολαϊδη που θα αναλάβει το Ανδρικό και το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μας.

Ο Ιωσήφ Νικολαϊδης έχει κάνει  Διεπιστημονικές σπουδές σε Φυσική αγωγή και Ψυχολογία, (Μount Senario College, Wisconsin). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χ.Α.Ν.Θ. , Άρη, Ε.Α. Λάρισας και Λαύριο. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας Αστέρια, ακολούθως συνεργάσθηκε με την Ακαδημία της GBA αναλαμβάνοντας την Παιδική και την Αντρική ομάδα. Επίσης, υπήρξε προπονητής της Παιδικής ομάδας του Ολυμπιακού και ασίσταντ κόουτς της Εφηβικής ομάδας των ερυθρολεύκων. Εργάσθηκε ως προπονητής της ομάδας του Μαντουλίδη τη σεζόν 2018/2019, ενώ τη περασμένη χρονιά 2019/2020 ήταν προπονητής της Ανδρικής και Εφηβικής ομάδας της ΧΑΝΘ”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις: