Η Αχαγιά 82 δεν τα κατάφερε χθες(30/10) απέναντι στην Δάφνη Δαφνίου και ηττήθηκε με σκορ 66-82.

Στα μισά της τελευταίας περιόδου αποβλήθηκε από τον αγώνα ο Νίκος Μοσχοβάκης, κάτι που εκνεύρισε πολύ τον προπονητή της ομάδας, Σπύρο Δεράο, ο οποίος έτρεξε στους διαιτητές για να παραπονεθεί, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και αυτός από τον αγώνα.

Σχετικά με αυτό το γεγονός ο τεχνικός της Αχαγιάς 82 δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θέλησα να προστατεύσω τους παίκτες μου και τίποτα άλλο»

Αναφορικά με το παιχνίδι, είπε: «Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα, η οποία ήταν πιο έτοιμη από εμάς αγωνιστικά. Είναι από πέρσι με τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό και η «χημεία» αυτή φάνηκε στο γήπεδο. Η Δάφνη είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς από την πλευρά μας, δεν ήμασταν στην καλύτερή μας ημέρα, εφόσον παρουσιάσαμε ορισμένα κενά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά, από Τρίτη θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας. Το σημαντικό για μένα είναι πώς σε μία ήττα και μάλιστα στο γήπεδό μας, τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, πολλές φορές με  αυτοθυσία και αυτό το κρατάμε στα θετικά. Είμαστε υπερήφανοι, παλεύουμε το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους, αγωνιζόμαστε μέχρι τη λήξη και αυτό έχει μεγάλη σημασία για μένα».