Από τις 10/7 σας είχαμε μιλήσει για το…exit του Ηροδότου από την Γ΄Εθνική, και το τέλος της συνεργασίας της ομάδας της Αλικαρνασσού με τον Μανόλη Δημητριάδη. Ο Έλληνας τεχνικός τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας σε κοινωνικό δίκτυο, ανακοινώνοντας και ο ίδιο το τέλος της τριετούς συνεργασίας του με την ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης.

Αναλυτικά:

“Οφείλω από εδώ μέσα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Αλικαρνασσό που με αγκάλιασε σαν προπονητή της αντρικής ομάδας εδώ και 3 χρόνια.

Επειδή με ρωτάνε πολύ θέλω να πω ότι δεν θα είμαι του χρόνου προπονητής σε αυτήν την ομάδα που καταφέραμε όλοι μαζί και την έμαθε όλη η νότια Ελλάδα.

Οι λόγοι είναι γνωστοί και δεν πρόκειται να μιλήσω περαιτέρω….Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα μαζί τους αυτά τα τρία έτη που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα είχαμε πετύχει τους στόχους μας απέναντι σε δύσκολες συνθήκες.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρονιά και εύχομαι στην ομάδα του Ηροδότου να ξαναβρεί τον δρόμο της και να γευτεί και στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που εμείς όλοι καταφέραμε σαν παρέα πρωτίστως”.