Την ήττα υπέστη ο Ηρόδοτος στην Πεύκη με 82-71, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια μεγάλη ανατροπή στην 4η περίοδο. Πολλά παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής των Κρητικών, Μάνος Δημητριάδης, ο οποίος όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από το παιχνίδι διαμαρτύρονταν στους διαιτητές. Ο Έλληνας προπονητής στην προσωπική του σελίδα στο facebook τοποθετήθηκε γράφοντας για μια προμελετημένη σφαγή από τους κ.κ Καραλή και Μαυρατζά.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία μέχρι τωρα σε αυτές τις 15 πρώτες αγωνιστικές… Σήμερα όμως οφείλω να αντιδράσω γιατί η σφαγή ήταν ίσως προμελετημένη….Γνωρίζω ακριβώς τι λέω, επιτρέψτε με να πω ότι μετά απo 19 χρόνια στους πάγκους έχω την εμπειρία να καταλαβαίνω ποιοι διαιτητές δεν είναι καλοί και όλα τους τα λάθη δεν είναι σκόπιμα και ποιοι έχουν σκοπιμότητα…

Καραλής και Μαυρατζάς σήμερα ήρθαν στο γήπεδο με ενα κοινό στόχο, να χάσει ο Ηροδότος….Κ.Καραλή να ξέρετε ότι η αξιοπρέπεια είναι το σημαντικότερο πράγμα σε ένα άνθρωπο, κ. Μαυρατζά, όταν ένας προπονητής σου μιλάει μπασκετικά μέσα στο παιχνίδι και τον αγνοείς επιδεικτικά και αφήνεις την ομάδα χωρίς παίκτες να ξέρεις ότι δεν σε τιμάει γιατί αυτός ο προπονητής έχει χύσει πολύ ιδρώτα χρόνια τώρα για να κάθεται να παρακολουθεί εσάς με μια σφυρίχτρα να επιτελείτε το έργο σας που στην προκειμένη περίπτωση:να χάσει η ομάδα μας.

Στη συνέχεια κ. Καραλή γράψατε ψευτιές στο φύλλο αγώνα με συνέπεια η ομάδα να χάσει και ένα παίκτη. Ενα έχω να πω: Θα παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις απέναντι σε άτιμους, αναξιοπρεπείς και αδίστακτους που έχουν σκοπό να ασχημαίνουν το μπασκετάκι μας!!! Ενα συγνώμη στα παιδιά μου που τα άφησα στα 3 τελευταία λεπτά μόνα να παίζουν απέναντι στα φαντάσματα!!!

Κ. Καραλή και κύριε Μαυρατζά θα το ξαναπώ άλλη μια φορά αλλά δεν νομίζω να το καταλάβετε: Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ!»