Ο Άγγελος Μιρόσαβιτς δεν θα φορέσει τη φανέλα του Διαγόρα και την επόμενη χρονιά. Ο 20χρονος αθλητής που αποκτήθηκε στο πλαίσιο της περσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αποδεσμεύτηκε από το σύλλογος της Ρόδου, ο οποίος ανακοίνωσε στο μεταξύ και μία προσθήκη: τον Γιώργο Σαλεμή.

Ο 18χρονος γκαρντ/φόργουορντ (2004, 1.95) προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού, όπου έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στην εφηβική ομάδα. Στο Διαγόρα θα συμμετάσχει στην ανδρική ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του Διαγόρα:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αθλητή Γιώργου Σαλεμή από τον Πανερυθραϊκό. Πρόκειται για 18χρονο αθλητή (γεννηθείς το 2004), ο οποίος ολοκλήρωσε τις εφηβικές υποχρεώσεις του με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας και προέρχεται από τις ακαδημίες της Χαλκίδας (X.B.A.). Ο Γιώργος έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και θα αγωνιστεί με το ανδρικό τμήμα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει στη Ρόδο και στη μεγάλη οικογένεια του, τον Γιώργο Σαλεμή και του εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες».

————————————————————————————————————————————————————————————

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Άγγελος Μιρόσαβιτς. Ο νεαρός αθλητής θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην ομάδα μας, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 20χρονος αθλητής αποκτήθηκε τη χειμερινή περίοδο από την Κ.Α.Ε. Κολοσσός, βοήθησε τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για το λόγο αυτό η ομάδα μας τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια».