Ο Διαγόρας Ρόδου φαίνεται πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διότι o σύλλογος των Δωδεκανήσων προτίθεται να γεμίσει το ρόστερ του με πάικτες ποιότητας, την στιγμή που έχει ήδη επισημοποίησει την συνεργασία του με τον προπονητή Στάθη Βλαχοδήμο.

Ένα από τους μπασκετμπολίστες που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Διαγόρας είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ ήταν και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας. Πλέον οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Ελλάδα και έτσι οι Ροδίτες θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την συγκυρία και να τον πείσουν να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας έπειτα από την σεζόν 2020-21, που διακόπηκε βίαια εξαιτίας της πανδημίας.

Ο 34χρονος PF δεν χρειάζεται συστάσεις, διότι έχει μακρά εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία, όντας μέλος συλλόγων που είχαν μια πάρα πολύ ανταγωνιστική πορεία στην Μπάσκετ Λιγκ. Χαρακηριστικό είναι ότι έχει παίξει σε ομάδες όπως τα Τρίκαλα, η Κύμη, ο Ηρακλής κι ο Ήφαιστος Λήμνου, οπότε δεδομένα θα κάνει την διαφορά στην Γ’ Εθνική, κάτι που το είχε αποδείξει και την προπέρσινη σεζόν στα μόλις δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε. Τέλος οι δύο πλευρές έχουν ραντεβού σήμερα και μένει να δούμε αν θα υπάρξει λευκός καπνός από την συνάντηση αυτή.

Πηγή: www.12sports.gr