Ο αρχηγός θα είναι παρών και την επόμενη χρονιά στο Διαγόρα. Ο Γιώργος Μαρουλλάκης συμφώνησε να συνεχίσει για 8η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα της Ρόδου, αποτελώντας έτσι σταθερά την ηγετική μορφή της ομάδας εντός κι εκτός γηπέδων. Ο έμπειρος ψηλός (1985, 2.00) είχε 88 πόντους σε 18 συμμετοχές (4,9 κατά μέσο όρο) στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, που θα παίξω στην ομάδα για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, καθώς και τους συμπαίκτες μου για την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν φέτος. Είχαμε μία πολύ καλή πορεία φέτος και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί και την προσεχή σεζόν», είπε μετά την ανακοίνωσή του ο Μαρουλλάκης.

«Δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε, ωστόσο ο Διαγόρας έχει ενισχυθεί οργανωτικά σε όλα τα επίπεδα και από τη στιγμή που υπάρχει όρεξη για δουλειά, είμαι σίγουρος ότι και η νέα χρονιά θα είναι επιτυχημένη, όπου κι αν βρισκόμαστε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και τη νέα σεζόν. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Διαγόρα όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια και ζητώ από την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας».

Η ανακοίνωση:

«Η… σημαία παραμένει στον ιστό της! Ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Γιώργος Μαρουλλάκης θα ντυθεί στα «κυανέρυθρα» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Ο 37χρονος αθλητής (γεννηθείς το 1985) θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά (παίζει στην ομάδα μας από την περίοδο 2015-16) στον Διαγόρα και φυσικά θα είναι ο αρχηγός μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πραγματικός αρχηγός, μέσα κι έξω από το γήπεδο, μαχητής σε όλα τα επίπεδα και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, που αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά.

Η ομάδα μας μάλιστα είχε τιμήσει με ειδική πλακέτα τον έμπειρο αθλητή, ο οποίος ξεχωρίζει για το ήθος, την αγωνιστικότητα και την αφοσίωση του. Ο Γιώργος Μαρουλλάκης στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου (18), έχοντας πετύχει 88 πόντους (με 19 τρίποντα) και μέσο όρο 4.88, ενώ έπαιξε κανονικά και στους αγώνες κατάταξης με τη Δάφνη και τον Α.Ο. Πεύκης».