Ο γκαρντ του Γλαύκου, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ήταν πρώτο…βιολί στην επίθεση της πατρινής ομάδας, με 17 πόντους, αλλά ο Εργοτέλης πήρε το «2» την Κυριακή και στέρησε από την ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη μία νίκη, που θα ισοδυναμούσε με μισή-παραμονή.

Ωστόσο ο Ηλείος άσσος μίλησε στο basketblog για την ήττα από τους Κρητικούς (70-68), ενώ αναφέρθηκε στο στόχο της σωτηρίας στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, θεωρώντας ότι ο Γλαύκος θα τα καταφέρει, γιατί έχει δείξει ανταγωνιστικός και έχει δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι και του χρόνου στις Εθνικές κατηγορίες.

Τα όσα ανέφερε:

«Χάσαμε ακόμα ένα ματς στις λεπτομέρειες. Νομίζω είναι το 5ο τη φετινή σεζόν και αυτό αποδεικνύει ότι έχουμε ανταγωνιστικό προφίλ, αλλά η έλλειψη εμπειρίας μας έχει στερήσει κάποιες νίκες.

Όσον αφορά στο ματς με τον Εργοτέλη θεωρώ πως ο αντίπαλος υπερίσχυσε κάτω από τα καλάθια στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έτσι κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι θα κερδίσουμε την παραμονή, γιατί έχουμε δείξει το ανταγωνιστικό επίπεδο μας στα περισσότερα παιχνίδια και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το στόχο. Άρα στο τέλος το πρόσημο θα είναι θετικό και θα έχουμε πετύχει το στόχο μας.»