Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε τον Κώστα Σδράκα. Ο τέως πλέον τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε χθες ότι παραιτήθηκε από την θέση του προπονητή του ΠΑΣ, επειδή υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας με τους ανθρώπους του συλλόγου και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Γιαννιώτες. Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων όμως, έχει άλλη εκδοχή για το διαζύγιο και ανακοίνωσε ότι εκείνη προχώρησε από μόνη της στην λύση του συμβολαίου του Σδράκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του « ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Σδράκα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο την περασμένη χρονιά και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα.

Η ομάδα μας αναγκάσθηκε να διακόψει την συνεργασία με τον κ. Σδράκα αφενός μεν επειδή παρά τις συνεχείς παρακλήσεις της δεν της παρουσίασε εγγράφως ανάλυση πεπραγμένων για την προηγούμενη αλλά και κανένα σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και αφετέρου λόγω διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών αναφορικά με έξω-αγωνιστικά θέματα.

Ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά συνεχίζεται με στόχο η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ