Και το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΟΚ δικαίωσε την Δάφνη στο σήριαλ με τον Ίκαρο Καλλιθέας, που έχει περάσει από σαράντα κύματα και από πολλά επεισόδια, μέχρι να παρθεί οριστικά απόφαση.

Θυμίζουμε ότι η Δάφνη διαμαρτύρεται αφενός για επιθετικό φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ από τον Σιγκούνα, αφετέρου για αντικανονικό tip-in, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρίσκεται ήδη μέσα στο καλάθι, επομένως θα έπρεπε να χρεωθεί ως βολή και όχι ως δίποντο. Με άλλα λόγια, το σκορ θα έπρεπε να γίνει 72-73 (και όχι 73-73) και η Δάφνη να έχει την επαναφορά από τη base line…

Οπότε θα παιχθούν εκ νέου τα 2.2 δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, με τη Δάφνη να προηγείται με 73-72, έχοντας και την κατοχή της μπάλας. Το εν λόγω ματς έκρινε τη 2η θέση, στον όμιλο όπου ο Μίλωνας κατέκτησε την κορυφή και ανέβηκε απευθείας στη Β΄Εθνική.

Ωστόσο η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας διαμήνυσε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, αν δεν γίνει το παιχνίδι από την αρχή, οπότε μένει να δούμε τη στάση της ομάδας, μετά την απόφαση, που δικαιώνει εκ νέου τη Δάφνη.

Η ανάρτηση του Κώστα Τζιβελέκα (πρόεδρος Δάφνης) αναφέρει:

Και στο Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ δικαιωθήκαμε !!!!Σεμνα και ταπεινά συνεχιζουμε