Οι Ίκαροι Γιαννιτσών συνεχίζουν να σχεδιάζουν το ρόστερ τους εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και προχώρησαν σε δύο σημαντικές ανανεώσεις. Ο λόγος για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους αθλητές Νίκο Πετρίδη και Πάρη Ακριτίδη.

Ο Νίκος Πετρίδης ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ικάρων την προηγούμενη χρονιά και είναι ένας αθλητής, ο οποίος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό. Από την άλλη και ο Ακριτίδης ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης πορείας των Ικάρων την περσινή σεζόν. Ωστόσο προέρχεται κιόλας από έναν σοβαρό τραυματισμό στην ποδοκνημική  και φέτος είναι η ευκαιρία του για το “come back”, διότι ο σύλλογος του δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη.

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Γιαννιτσών:

“Ανανέωσαν και συνεχίζουν και για την επόμενη σεζόν Νίκος Πετρίδης και ο Πάρης Ακριτίδης!!
Ο Νίκος Πετρίδης πρώτος σκόρερ της ομάδας των Ικάρων την σεζόν που μας πέρασε. Βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδας με πλούσιο βιογραφικό και πολλά χρόνια παρουσία στις εθνικές κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια σε θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ της ομάδας των Γιαννιτσών. Ο Πάρης Ακριτίδης αν και αντιμετώπισε κάποιες ατυχίες την περασμένη σεζόν με τραυματισμούς στην ποδοκνημική επανέρχεται φέτος ανανεωμένος και έτοιμος να αποδείξει την μεγάλη του αξία. Το Δ. Σ της ομάδας τους ευχαριστεί και ευελπιστεί ότι η παρουσία τους στην ομάδα θα συνδυαστεί με νέες μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες!!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου: