Η ατυχία χτύπησε δυο φορές την πόρτα του Γλαύκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “pelop.gr”. Η φροντ λάιν της ομάδας… ξέμεινε από τις δυο κολώνες της. Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος και ο Αντώνης Δαβάνης τραυματίστηκαν και έτσι θα μείνουν στα πιτς για αρκετές μέρες.

Ο Μαναβόπουλος είχε χτυπήσει προ καιρού και χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες ακόμα. Σαν να μην έφτανε αυτό στην ομάδα της Αχαΐας, ήρθε και ο τραυματισμός του Δαβάνη για να.. δέσει το γλυκό. Ο ψηλός του Γλαύκου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει… ένα θεματάκι εκεί. Ο Δαβάνης έχει υποστεί μια διάταση στον αχίλλειο και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετές μέρες κι αυτός εκτός προπονήσεων.

Το μόνο παρήγορο για την ομάδα είναι ότι ο Νίκος Μοσχοβάκης ξεπέρασε οριστικά τον ελαφρύ τραυματισμό του στο δάκτυλο και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Το “pelop.gr” φιλοξένησε και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Χρήστου Μυριούνη, οποίος δεν έδειξε να πτοείται με την κακοδαιμονία που χτύπησε τον Γλαύκο και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν… μασάει και προχωράει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μυριούνη: «Τι να κάνουμε; Πρέπει να προχωρήσουμε. Στενοχωριόμαστε, αλλά δεν μασάμε. Ετσι και αλλιώς το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, μας νοιάζει και όχι το Κύπελλο Ελλάδας».