Μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Γ’ Εθνική όπου κατάφερε σχετικά γρήγορα να σώσει την κατηγορία, ο Απόλλων εκκινεί από νωρίς τις ετοιμασίες για το ρόστερ της νέας σεζόν -με την ομάδα της Καλαμαριάς να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την παραμονή δύο παικτών του, των Δημήτρη Λαγού και του Θωμά Γκαντίδη.

Θυμίζουμε πως τη χρονιά που μας πέρασε, η ομάδα από την συμπρωτεύουσα κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση του 6ου ομίλου της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και να σωθεί σχετικά άνετα (+3 βαθμοί από ΒΑΟ, +6 βαθμοί από Ζέφυρο).

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ανανέωση συνεργασίας.

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή μας Δημήτρη Λαγό .

Ο Δημήτρης θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές του θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα μας στις υψηλότερες θέσεις στην απαιτητική νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Δημήτρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

«Ανανέωση συνεργασίας .

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή μας Γκαντίδη Θωμά.

Ο Θωμάς θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές του θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα μας στις υψηλότερες θέσεις στην απαιτητική νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 .

Θωμά καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».