Μετά την περσινή άνοδο από την πορεία πρωταθλητισμού στον κόσμο της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ, το Ρούπελ Σιδηροκάστρου συνεχίζει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να διατηρήσει τον κορμό της περασμένης σεζόν ενεργό και για την πρώτη του παρουσία στις εθνικές κατηγορίες και τη Γ’ Εθνική.

Οι πιο πρόσφατες κινήσεις της ομάδας των Σερρών δεν είναι άλλες από την παραμονή των Βαλάντη Νιφορίδη και Νεόφυτου Χριστοφορίδη στο έμψυχο δυναμικό και της νέας χρονιάς, με τους δύο 21χρονους αθλητές να αποτελούν ακόμα δύο αξιοπρόσεκτες κινήσεις για το ρόστερ του Ρούπελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παραμένουν στα οι Νιφορίδης και Χριστοφορίδης‼️

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με δυο δικά του παιδιά που αγωνίζονται με την φανέλα της ομάδας μας από πολύ μικρή ηλικία. Ο λόγος για τους Βαλάντη Νιφορίδη (21χρ., 1,90μ., sf) και Νεόφυτο Χριστοφορίδη (21χρ., 1.96μ., pf) οι οποίοι θα συνεχίσουν στα “μπλε”.

Οι δυο αθλητές παραμένουν στον σύλλογο και είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το Ρούπελ επιθυμεί να δώσει ευκαιρίες και να αναδείξει δικά του παιδιά μέσα από την σκληρή δουλειά και την προσήλωση τους στην ομάδα.

Βαλάντη, Νεόφυτε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες…».