Ο Θανάσης Δούνης αποτελεί έναν από τους πιστούς «εργάτες» του Ηλυσιακού, και ήταν ένας από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν, όταν καμία αχτίδα φωτός δεν υπήρχε στον ορίζοντα, ώστε να δημιουργηθεί η φετινή ομάδα, που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική.

Ωστόσο, ο έμπειρος παράγοντας με προσωπική του επιστολή δηλώνει ότι αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, και μέσω αυτής δηλώνει ότι θα παραμείνει πιστός στρατιώτης στην ομάδα της καρδιάς του, όπως χαρακτηριστικά τονίζει:

«Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους δυο μήνες παραμονής μου στην αγαπημένη μου ομάδα, τον Ηλυσιακό. Σας στρατιώτης πιστός μου ζητήθηκε τον μήνα Σεπτέμβριο, όταν όλοι την είχαν εγκαταλείψει, να προσπαθήσω να την στελεχώσω με αθλητές και προπονητές, κάτι πολύ δύσκολο λόγω εποχής. Τελικά η ομάδα στελεχώθηκε με ελπιδοφόρους και ταλαντούχους αθλητές και ήδη γίνεται και ανταγωνιστική.

Η στελέχωση των αθλητών συνεχίστηκε και για το παιδικό και εφηβικό τμήμα. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Ελένη Θωμοπούλου, στους προπονητές και τους αθλητές, αλλά και στους υπέροχους φιλάθλους για την στήριξη τους.

Καλή αντάμωση, πάντα φίλος

Θανάσης»