Οι Δρομείς Τρίπολης παρά το γεγονός πως φέτος δεν “έπιασαν” την απόδοση που θα επιθυμούσαν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποφάσισαν και τη νέα αγωνιστική σεζόν να συμμετέχουν σε αυτό και με παρόμοιο κορμό μάλιστα στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με το “contraepithesi.gr”, οι Δρομείς ανανέωσαν βασικούς παίκτες της ομάδας τους όπως είναι οι Γιώργος Μπαλής, Σπύρος Καλούλης, Διαμαντής Μπουρής, Κώστας Σινανάι, Βασίλης Καρλής, Χρήστος Αγγουράς και ο νεαρός Στέλιος Χατζόπουλος.

Ωστόσο προχώρησαν και σε τέσσερις αποδεσμεύσεις. Από το σύλλογο έφυγαν οι Δημήτρης Χρονόπουλος, Γιώργος Σακελλαράκος, Χρήστος Νταγιάντης και Γιώργος Καραγιάννης. Αβέβαιο είναι το μέλλον των Μιχάλη Παππά και Αχιλλέα Μικρού, που όμως φαίνεται πως θα συνεχίσουν στην ομάδα κατά πάσα πιθανότητα.

Ο προπονητής της ομάδας από την Τρίπολη Ηλίας Μπαλής, ο οποίος θα βρίσκεται στο “τιμόνι” και τη νέα σεζόν έχει κάνει γνωστό το γεγονός πως η ομάδα κινείται στην αγορά για την απόκτηση ακόμα τεσσάρων παικτών σε διαφορετικές θέσεις μάλιστα.