Μια ηχηρότατη μεταγραφή έκαναν οι Δρομείς Τρίπολης. Η ομάδα της Γ΄ Εθνικής έκανε το «μπαμ» και πρόσθεσε στο ρόστερ της ένανν σπουδαίο παίκτη, με τεράστια διαδρομή στα μικρές κατηγορίες και ρέκορντμαν συμμετοχών την Γ’ Εθνική και με τεράστιες επιτυχίες, τον Βασίλη Μίχο!

Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ – σέντερ ισχυροποιεί αφάνταστα την φροντ λάιν των Δρομέων Τρίπολης. Η ομάδα πρόσθεσε στους ψηλούς της έναν παίκτη που μπορεί να κάνει χίλιες δουλειές, να βγει μπροστά στην επίθεση και να καθαρίσει την παρτίδα, αλλά έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία.

Ο Μίχος έχει κάνει μια πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική διαδρομή στα πρωταθλήματα των Εθνικών Κατηγοριών. Μα ειδικά η Γ’ Εθνική είναι η… κατηγορία του και ο ίδιος αποτελεί και ιερό σύμβολο της κατηγορίας.

Απόλυτος ρέκορντμαν στην Γ’ Εθνική

Ο Μίχος είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών στην Γ’ Εθνική, καθώς αγωνίζεται 20 συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία! Επίσης έχει περάσει και 3 χρόνια στην Β’ Εθνική.

Οι άνοδοί του από την Γ’ στη Β’ Εθνική

Στην τεράστια διαδρομή του στα γήπεδα του μπάσκετ και δη αυτά της Γ’ Εθνικής έχει πανηγυρίσει πολλές ανόδους. Ο Βασίλης Μίχος έχει πάρει την άνοδο από την Γ΄ στη Β’ με τον Ιωνικό Λαμίας, την Προοδευτική, τον Έσπερο Καλλιθέας, την Ένωση Ιλίου, και κέρδισε την άνοδο και στη περσινή σεζόν με την Αχαγιά 82.

Σκόρερ

Ο πολύπειρος ψηλός είναι και δεινός σκόρερ. Ο Μίχος είχε βγει πρώτος σκόρερ με 19 πόντους σε αρκετές από τις ομάδες που αγωνίστηκε, όπως τα Χανιά, τα Γρεβενά, το Αργος Ορεστικό, την Προοδευτική και τον Ηρόδοτο Ηρακλείου.

Η διαδρομή του

Ο Βασίλης Μίχος έκανε τα πρώτα του βήμα στον Γ.Σ. Ελασσόνας και στη συνέχεια έπαιξε σε Ιωνικό Λαμία, Ο.Α. Χανίων, Δόξα Λευκάδας, Ολυμπιακό Βόλου (3 σεζόν), Έσπερο Καλλιθέας, Ευρώπη ’87 Πευκοχώρι, Πρωτέα Γρεβενών, Άργος Ορεστικό, Προοδευτική, Παναιτωλικό, Αστέρα Λάρισα, Διόσκουρους Κοζάνης, Ένωση Ιλίου, Ηρόδοτο Ηρακλείου, Αριστοτέλη Φλώρινας, Κεραυνό Αιγίου, Διαγόρα Ρόδου, ενώ πέρσι ήταν στην Αχαγιά 82.  Και φυσικά φέτος θα ειναι στους Δρομείς Τρίπολης.