Ο Λεύκιππος Ξάνθης ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την  φροντ λάιν του. Οι Ακρίτες τα βρήκαν σε όλα με τον Βασίλη Στασινόπουλο, ο Έλληνας ψηλός υπέγραψε συμβόλαιο και η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Ο 25χρονος παίκτης που βλέπει τον κόσμο από τα 2.02μ. παίζει στις θέσεις «4» και «5» και έχει ύψος 2.02μ. Τα δυο τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός στην ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, ενώ έχει σημαντικές εμπειρίες από τις μικρές κατηγορίες, καθώς έπαιξε με τον ΓΑΣ Κομοτηνής τόσο στην Β΄ Εθνική όσο και στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου για τη απόκτηση του Βασίλη Στασινόπουλου:

«Ο ΑΟ Λεύκιππος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Στασινόπουλο!

Ο Βασίλης Στασινόπουλος είναι 25 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και έχει ύψος 2.02. Είναι πολύ γνωστός στον coach Σωτήρη Κοκκινόπουλο και στους ανθρώπους του Λεύκιππου καθώς υπήρξε τα τελευταία 2 χρόνια αρχηγός στο Δημοκρίτειο ενώ έχει σημαντική θητεία στον ΓΑΣ Κομοτηνή τόσο στην Β΄ όσο και στην Γ΄ Εθνική .

Ο ΑΟ Λεύκιππος, εκτιμώντας το ταλέντο, τις ικανότητες και την εμπειρία του Βασίλη, θεωρεί ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!

Καλώς ήρθες στον Λεύκιππο, Βασίλη Στασινόπουλε!».