Το πρώτο της φιλικό τουρνουά αναμένεται να διεξάγει η Καλαμάτα, με βασικό της αρωγό τον τοπικό Δήμο. Η «Μαύρη Θύελλα», θα υποδεχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο το Κορωπί (24/9) και τον Οίακα Ναυπλίου (25/9), με τις τρεις ομάδες να δίνουν σημαντικά «τεστ», προκειμένου να διαπιστώσουν την ετοιμότητά τους για τη σεζόν που πλησιάζει.

Η διοίκηση του συλλόγου, παράλληλα, ανέφερε ως τιμή εισόδου τα τρία ευρώ ανά ημέρα, καλώντας για ακόμη μία φορά το κοινό της να τη στηρίξει στο νέο της «ταξίδι», έχοντας πάντα διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Σας καλούμε στο 1ο Kalamata B.C. Cup που διοργανώνει η Kalamata B.C., με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η ομάδα μας, θα έχει την ευκαιρία για δύο δυνατά φιλικά, κόντρα σε Κορωπί  (24/9) και Οίακα Ναυπλίου (25/9), με την αρχή της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική να πλησιάζει.

Η τιμή της εισόδου βρίσκεται στα 3 ευρώ ανά ημέρα, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, στα 10 ευρώ (Μαύρη) και τα 50 ευρώ (Gold). 

Κλείστε τη θέση σας στο «μαγικό» ταξίδι μας στις εθνικές κατηγορίες.

Όλη η πόλη… μία ομάδα!»