Το εντός έδρας “στραβοπάτημα” της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Χαλάνδρι έχει… “πληγώσει” βαθμολογικά τη Νίκη Αμαρουσίου, αλλά, ταυτόχρονα, έχει πεισμώσει παίκτες και προπονητικό τιμ, οι οποίοι θέλουν να αντιστρέψουν την κατάσταση και κόντρα στον Πόλις Καλλιθέας να ρεφάρουν. Ο στόχος της ανόδου είναι δύσκολος, άλλωστε, είναι δύσκολος και δεύτερη συνεχόμενη ήττα ενδέχεται να στοιχίσει εν όψει της συνέχειας.

Ο Γιάννης Γαπκιάδης, πάντως, δεν έδειξε να… αγχώνεται για το κυριακάτικο ντέρμπι. Ο γκαρντ των “κυανέρυθρων” μιλώντας στο basketblog.gr έκανε λόγο για θυμό που νιώθει αυτός και οι συμπαίκτες του για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, η οποία πρέπει να μετατραπεί σε… ενέργεια.

Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι δεδομένο πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας προκειμένου να κερδίσουμε. Μας έχει πικράνει η εντός έδρας ήττα από το Χαλάνδρι και στο παιχνίδι με τον Πόλις θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όλο τον θυμό στο παρκέ. Να μετατρέψουμε τον θυμό και το πείσμα σε ενέργεια“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ.