Η παραμονή του Τάσου Δημητριάδη στο δυναμικό της Λιβαδειάς δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου να διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στο basketblog.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βοιωτούς, τονίζοντας πως τα δεδομένα ήταν τέτοια που δύσκολα θα έφευγε από τη Λιβαδειά.

“Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι η διοίκηση και ο κόσμος της Λιβαδειάς ήταν πολύ καλοί απέναντί μου. Μου φέρθηκαν άψογα σε όλους τους τομείς. Τα πράγματα λειτουργούν πολύ καλά στην ομάδα σε κάθε επίπεδο. Οι διοικούντες είναι σωστοί και έντιμοι άνθρωποι. Αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του Δημητριάδη, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

“Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν. Έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στην τελική μου απόφαση. Με κάλυψαν και στο οικονομικό κομμάτι πολύ καλά, οπότε δεν είχα και πολλούς. ενδοιασμούς για να πω το “ναι“. Ελπίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας“.