Την δικιά της απάντηση έδωσε η Νέα Ιωνία, αναφορικά με την ένσταση που κατέθεσε ο Οίακας Ναυπλίου, σχετικά με την καθυστερημένη άφιξη του ιατρού της αναμέτρησης στο κλειστό γυμναστήριο.

Οι διοικούντες της Νέας Ιωνίας τονίζουν ότι η καθυστέρηση του ιατρού οφείλεται με πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε συρμό του ηλεκτρικού, με τον κομισάριο να έχει ενημερωθεί για το γεγονός.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, για την καθυστερημένη άφιξη του ιατρού, θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η καθυστέρηση του ιατρού οφείλεται σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον ηλεκτρικό συρμό με τον οποίο ερχόταν, και είχε ως αποτέλεσμα ο συρμός να αποβιβάσει τον κόσμο στην Αττική. Αποτέλεσμα αυτού, και εφόσον είχε ενημερωθεί ο κομισάριος του αγώνα ότι θα υπάρξει ολιγόλεπτη καθυστέρηση, ήταν να καθυστερήσει η άφιξη του ιατρού στο γήπεδο. Έχουμε μάθει στην πολυετή ιστορία μας οι αγώνες να κερδίζονται στου αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Οίακα, όπως και στην δική μας, στον δύσκολο αγώνα για παραμονή στην κατηγορία».