Ο ΑΓΣΙ έχει πάρει φόρα στο μεταγραφικό παζάρι και δεν… κόβει με τίποτα ταχύτητα. Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/6) την απόκτηση του 23χρονου πάουερ φόργουορντ, Ζαχαρία Πουρνάρα. Πριν προλάβει, όμως, να στεγννώσει το μελάνι από τις υπογραφές το συμβολαίων, η διοίκηση έβαλε στο τραπέζι νέο συμβόλαιο για άλλον παίκτη και έκλεισε και δεύτερη μεταγραφή. Ο ΑΓΣΙ ανακοίνωσε και τη απόκτηση του Σάββα Σαχπατζίδη.

Ο 19χρονος (1.90μ.) πλέι μέικερ έχει εμπειρία από το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Σαχπατζίδης έπαιζε στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Εκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική και είχε μ.ο. 10.2 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΓΣΙ για την απόκτηση του Σάββα Σαχπατζίδη:

«Ο ΑΓΣΙ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου Σάββα Σαχπατζίδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σάββας, με εμπειρία από την Γ’ Εθνική, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας (ομάδα που αντιμετώπισε ο ΑΓΣΙ φέτος στη Γ’ Εθνική) έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στη θέση του play maker.

Την περυσινή σεζόν ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας της Πτολεμαΐδας, σκοράροντας κατά μέσο όρο 10,2 πόντους ανά αγώνα. 

ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ»!