Όχι μια αλλά δυο κινήσεις «ματ» μαζί έκανε ο Αρης Νικαίας. Η ομάδα της Γ’ Εθνικής έκανε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της, ενώ από την άλλη κράτησε έναν από τους ταλαντούχους παίκτες της.

Η προσθήκη έχει να κάνει με τον Γιάννη Κρητικό. Ο Αρης Νικαίας ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού compo guard. Ο Κρητικός, που παίζει στο «1» και στο «2» αγωνίζονταν φέτος στον Έσπερο Καλλιθέας, ενώ παλιότερα φορούσε για αρκετά χρόνια την φανέλα της ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Κρητικός έκανε μια πολύ καλή σεζόν φέτος στην Γ’ Εθνική, ο Αρης Νικαίας τον έβαλε στο… μάτι και τελικά τον έκλεισε.

Οσο για την παραμονή, η ομάδα της Νίκαιας κράτησε στο έμψυχο δυναμικό της, τον 19χρονο ταλαντούχο φόργουορντ, Παναγιώτη Χατζόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρη Νικαίας για την μεταγραφή του Γιάννη Κρητικού και την ανανέωση του συμβολαίου του Παναγιώτη Χατζόγλου:

«Την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ και πρωταθλητή της περσινής περιόδου με τον Έσπερο Καλλιθέας, Γιάννη Κρητικό, ανακοινώνει ο Άρης Νικαίας. Επίσης ανακοινώνει και μία σημαντική ανανέωση με τον ταλαντούχο φόργουορντ Παναγιώτη Χατζόγλου γεννημένο το 1999, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένη από τη φετινή του παρουσία στην ομάδα».