Η εντός έδρας “σφαλιάρα” στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Εθνικό Πειραιώς μπορεί να… άφησε τη Νίκη Αμαρουσίου πίσω στη μάχη της ανόδου, αλλά δεδομένου ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις “τρέχουν” δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερες σκέψεις στο τι έφταιξε στην αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.

Μεθαύριο (27/01, 17:00) η ομάδα του Μιχάλη Ραχωβίτσα υποδέχεται τον Ποσειδώνα θέλοντας να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά η εμφάνιση της ομάδας του Λουτρακίου την περασμένη αγωνιστική απέναντι στο Χαλάνδρι απέδειξε πως οι “μπλε” δεν πρόκειται να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο νεαρός προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου πρέπει να διαχειριστεί τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν πλήξει την ομάδα των βορείων προαστίων καθώς εκτός μάχης τέθηκε ο Παντελής Κακαβάς, ο οποίος προστέθηκε στο απουσιολόγιο των “κυανέρυθρων”.

Εξάλλου, το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και όλα τα εντός έδρας της Νίκης Αμαρουσίου από εδώ και στο εξής, θα προβληθεί μέσω web tv από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.nikiamarousiou.gr).