Ο Ικαρος Νέας Σμύρνης δεν έχει το βλέμμα του μόνο στις μεταγραφές. Παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει στο ρόστερ σημαντικά γρανάζια της ομαδας. Στο δεύτερο πλαίσιο οι Νεοσμυρνιώτες τα βρήκαν σε όλα με τους Μάριο Γιαννακοδήμο και Κώστα Μιχαλόπουλο και οι δυο παίκτες υπέγραψαν νέα μονοετή συμβόλαια και θα παραμείνουν στον σύλλογο και στη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο 30χρονος σέντερ Κώστας Μιχαλόπουλος έμεινε σπίτι του, καθώς η επόμενη σεζόν θα είναι η 5η συνεχόμενη στον Ικαρο. Πέρσι είχε μ.ο. 3,5 πόντους σε 28 παιχνίδια. Ο Γιαννακοδήμος έπαιξε ελάχιστα πέρσι (2 ματς), αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει στο ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Α.Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους Μάριο Γιαννακόδημο 21 ετών (1.97) και τον Κώστα Μιχαλόπουλο 30 ετών (2.07) .Ο Μάριος Γιαννακόδημος προέρχεται από τις υποδομές του συλλόγου με συμμετοχές στο περσινό Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ενώ ο Κώστας Μιχαλόπουλος θα είναι μαζί μας για 5η συνεχόμενη χρονιά , στο περσινό Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής σε 27 συμμετοχές είχε 5,5 πόντους ανά παιχνίδι.Το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές και να τους ευχηθεί υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων.