Η Ενωση Ιλίου έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της εν όψει της νέας σεζόν από τον… πάγκο της. Ο σύλλογος έκανε και φέτος μια εξαιρετική πορεία στην Γ΄ Εθνική (ήταν 3ος στον 1ο Ομιλο με απολογισμό 21 νίκες και μόνο 5 ήττες) και έτσι πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν να μείνει ο τεχνικός της ομάδας στον πάγκο και να ξεκινήσει το πλάνο της νέας σεζόν απ’ αυτόν

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, η ομάδα τα βρήκε με τον Γιάννη Κτιστάκη και έτσι ο Ελληνας τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο σύλλογος αμέσως μετά προχώρησε σε επαφές με τον άμεσο συνεργάτη του, Κτιστάκη, τον Ανδρέα Καρακατσάνη.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν και έτσι ο Ανδρέας Καρακατσάνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ενωση Ιλίου και θα είναι και στη νέα σεζόν 2018-19 ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κτιστάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης Ιλίου για την συμφωνία με τον Ανδρέα Καρακατσάνη:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Ανδρέα Καρακατσάνη για τη σεζόν 2018-2019, ο οποίος συνεχίζει ως άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κτιστάκη στην Ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Ευχόμαστε στον κύριο Ανδρέα Καρακατσάνη πάνω από όλα υγεία και να επιτύχουμε και φέτος μαζί τους στόχους της ομάδας μας».