Ο Αγγελος Παπαδόπουλος παρέμεινε στο έμψυχο δυναμικό της ΜΕΝΤ και θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο σχεδιασμός που είχαν κάνει διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Γιαννούλης, προέβλεπε την παραμονή του Παπαδόπουλου στην ομάδα. Ετσι η διοίκηση πλησίασε τον παίκτη, τα βρήκε σε όλα μαζί του και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και στη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική (η ομάδα είναι στον 2ο Ομιλο).

Η ανακοίνωση της ΜΕΝΤ για την παραμονή του Παπαδόπουλου στην οποία τονιζόταν ότι η ομάδα έχει κι άλλους κρυφούς μεταγραφικούς άσους στο μανίκι της, που θα αποκαλυφθούν σύντομα:

«Μία μεγάλη ανανέωση εξασφάλισε για την νέα αγωνιστική σεζόν η «ΜΕΝΤ», καλωσορίζοντας εκ νέου στην μπασκετική της «οικογένεια» το περσινό μεγάλο φαβορί της, Άγγελο Παπαδόπουλο. Κρατώντας καλά ακόμα, πολλούς κρυμμένους «άσους» (παίκτες) στο μανίκι της, που θα ανακοινωθούν σύντομα, ο τεχνικός διευθυντής της «ΜΕΝΤ» Γιάννης Γιαννούλης και ο προπονητής της αντρικής ομάδας αλλά και της Κ20, Γιώργος Καραμουσαλίδης, υποδέχτηκαν και επίσημα για φέτος τον πολλά υποσχόμενο shooting guard, που ξεχώρισε πέρσι με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, Άγγελο Παπαδόπουλο!

Αν και ο Άγγελος Παπαδόπουλος, μετά και τις μεγάλες περσινές του διακρίσεις, δέχτηκε δελεαστικές προτάσεις και από άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, επέλεξε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και φέτος την «ΜΕΝΤ», ασπαζόμενος το όραμα του Προέδρου Κώστα Μπουλιώνη και όλου του team, που εργάζονται πυρετωδώς για τη νέα μέρα που ξεκινάει».