Ο Θοδωρής Πανάρας μπορεί να έφτασε στα 41, αλλά το πάθος του για το μπάσκετ τον κρατάει ακόμα σε υψηλότατο αγωνιστικό επίπεδο. Στην φετινή σεζόν ήταν από τα βασικά όπλα του ΠΑΣ Γιάννινα και η ομάδα αποφάσισε να τον κρατήσει και στη νέα σεζόν. Η διοίκηση τα βρήκε μαζί του και έτσι ο Πανάρας υπέγραψε συμβόλαιο για 1 ακόμα χρόνο με τον σύλλογο των Ιωαννίνων.

Ο Πανάρας έχει κάνει μια τεράστια διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ, καθώς έχει παίξει σε Μίλωνα, ICBS, ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο, Πανόραμα Νήαρ Ηστ, Πιερικό, Δόξα Λευκάδα, Αίολο Αστακού, ΑΣ Καρδίτσας και Παλαμά Καρδίτσας από τον οποίο είχε έρθει στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

Ο « ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC » είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Πανάρα. Μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας την περασμένη χρονιά και την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, ήταν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο.

Η παραμονή για 2η χρονιά στην ομάδα μας, ενός παίκτη με πλούσιο αθλητικό παρελθόν και διακρίσεις, είναι τιμή για τον σύλλογο μας και εγγύηση για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν.

Η παρουσία του, σφραγίδα ενός ακέραιου και φιλόδοξου χαρακτήρα δηλώνει εμπιστοσύνη στο Διοικητικό συμβούλιο , πίστη στο όραμα του συλλόγου και ψήφο εμπιστοσύνης προς τους συμπαίκτες του.

Ευχόμαστε στον Θοδωρή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”!