Ο Μανώλης Γκιουρτζίδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ΒΑΟΛ της Χίου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα βρει την ομάδα από το νησί της Χίου ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γκιουρτζίδης είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ. Αποκτήθηκε από την ομάδα της ΑΕ Σουρμένων – Ελληνικού. Στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει στην ομάδα της Γλυφάδας και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ

Πλέον καλείται να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του και να πάρει το “όπλο” του, αυτό του σουτ τριών πόντων για την ομάδα του coach Παντελή Βούλικα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μετά την απόκτηση και του Αλέξανδρου Καράμπελα από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ο ΒΑΟΛ ενισχύεται σημαντικά για την επόμενη χρονιά. 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΒΑΟΛ:

“Την ένταξη του Μανώλη Γκιουρτζίδη, στο δυναμικό της ομάδας ανδρών, ολοκλήρωσε ο ΒΑΟΛ Χίου. Ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την ΑΕ Σουρμένων – Ελληνικού, αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του ΝΟ Θυμιανών, παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία, παραδίδοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα κι άλλων συλλόγων της ΕΣΚΑΝΑ με τελευταίο εκείνον της Γλυφάδας. Ο Μανώλης που διακρίνεται για την ταχύτητα, το πάθος και τη μαχητικότητά του, θα αποτελέσσει ακόμα μία επιλογή στην περιφερειακή γραμμή του Βούρειου, ενώ η έως σήμερα παρουσία τους στις προπονήσεις του μεταβατικού σταδίου, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Παντελή Βούλικα, καθώς πέρα από τις αθλητικές του ικανότητες ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει γίνει μέλος της παρέας που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας. Καλώς όρισες Μανώλη στον Βούρειο και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, όμορφες εμπειρίες και επιτυχίες…”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: