Μια πολύ σημαντική προσθήκη έκανε στο ρόστερ του ο Κεραυνός. Η ομάδα του Αιγίου απέκτησε τον Αγγελο Φίλια και η protinoline παρουσίασε το προφίλ του νέου παίκτη του Κεραυνού και την πρώτη του φωτογραφία με την φανέλα της ομάδας.

Ο 19χρονος γκαρντ (1.87μ.) έπαιζε παλαιότερα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Ο νεαρός παίκτης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Προφήτη Ηλία. Πολύ γρήγορα, όμως, μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε στα μίνι και στην Εφηβική ομάδα.

Ο Αγγελος Φίλιας πέρσι φορούσε την φανέλα του Εθνικού. Εμεινε όμως ελεύθερος από την ομάδα του Πειραιά και έτσι ο Κεραυνός που τον είχε στο… μάτι, τον έφερε στο Αίγιο.

Η παρουσίαση του παίκτη έγινε στο κατάστημα Ζωοτροφών – Γενικό Εμπόριο, του χορηγού Άγγελου Σταματόπουλου (Κορίνθου 112). Στο μεταξύ, η διοίκηση του Κεραυνού, εκτός του κ. Σταματόπουλου και όλων των χορηγών της ομάδας, ευχαρίστησε δημόσια και τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων που συμβάλλουν στην καθημερινή, δωρεάν σίτιση των – μη Αιγιωτών – αθλητών. Πρόκειται για τα “Χαυτεία” στην πλατεία Αγίας Λαύρας, το “Ορέστης” στην παραλία Αιγίου και το “Κελλάρι του Γάτου” στην οδό Σολωμού.