Kάτοικος Αμαλιάδας θα είναι είναι τη νέα χρονιά ο Μάκης Νακόπουλος, καθώς ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Νακόπουλος είναι 27  ετών, έχει ύψος 2,06 και καλύπτει τη θέση του σέντερ με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί επιλογή του προπονητικού team της ομάδας και καλείται να προσφέρει τα μέγιστα τη νέα χρονιά στην ομάδα από την Αμαλιάδα

Ο Έλληνας σέντερ είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις εξής ομάδες: Απολλωνιάδα, Γαλλήνη, Παναχαική και τα δυο τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Ναυπάκτου

Δείτε την ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας:

“O ΜΑΚΗΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ το νέο απόκτημα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ!

Ο Μάκης Νακόπουλος 27 ετών 2.06 ύψος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Ο υψηλόσωμος Center που στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα της Απολλωνιάδας , Γαλλήνης , Παναχαικής και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πας Ναυπάκτου φθάνοντας μαζί του μέχρι την τελική φάση ανόδου στα πλέι οφ .

Είναι επιλογή και στοίχημα του τεχνικού επιτελείου αφού πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Νακόπουλος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής .

Ο Μάκης Νακόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αμαλιάδα όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του μάνατζερ Λάμπρου Σταθόπουλου , του εφόρου Δημήτρη Πέππα και του προέδρου Ηλία Νιπεργιάλη .

Η οικογένεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ καλοσωρίζει τον Μάκη Νακόπουλο στην Αμαλιάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στο νέο σταθμό της καριέρας του”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: