H ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα. Ο λόγος για την προσθήκη του Δημήτρη Γιανναλέτσου στο ρόστερ της ομάδας από το Μαρούσι.

Ο Γιανναλέτσος είναι 35 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται ως σέντερ. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία από τα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Χολαργός, Λιβαδειά, Τρίκαλα, Πανερυθραϊκό, Νήαρ Ηστ, Αμύντας, Εθνικός Πειραιά και Ερμής Σχηματαρίου.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιανναλέτσου:

«Αρχικώς, σίγουρα είναι τιμή μου που ο κόουτς και ο πρόεδρος με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν ώστε να ενισχύσω τη νέα προσπάθεια στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Η Νίκη Αμαρουσίου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Γ’ Εθνική, επομένως γνωρίζει τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το ζητούμενο, λοιπόν είναι να δέσει η ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, επομένως θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις του ομίλου μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στην πορεία» τόνισε στην αρχική τοποθέτηση του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ αμφίρροπο και απαιτητικό. Πέρσι για παράδειγμα, όταν ακόμη αγωνιζόμουν στο Σχηματάρι, είχαμε 9 ομάδες που πάλευαν για την άνοδο. Αν, όμως έκανες 2 ήττες, έπεφτες κατηγορία! Γι αυτό, λοιπόν επιμένω ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη! Με μια νίκη ανεβαίνεις, με μια ήττα θα πέφτεις…».

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

“Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Γιανναλέτσο ενόψει της επιστροφής της στη Γ’ Εθνική.

Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει φέτος στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από τρία χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύθηκε με την προσθήκη του Δημήτρη Γιανναλέτσου (35 ετών, 2μ.00), ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ερμή Σχηματαρίου και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Χρυσόγελου.

Ο Δημήτρης Γιανναλέτσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χολαργό, Λιβαδειά, Τρίκαλα, Ερυθραία, Νήαρ Ηστ, Αμύντα και Εθνικό”.

Δείτε τη δημοσίευση του συλλόγου:

‼️ Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας ενόψει της επιστροφής στη Γ’ Εθνική

Δημοσιεύτηκε από ΑΣ ΝΙΚΗ Αμαρουσιου στις Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020