Συνεχίζει τις προπονήσεις της η Πεντέλη υπό την επίβλεψη του Κώστα Χαρτοματσίδη, αλλά όχι στο δικό της κλειστό, αλλά σε αυτό των Μελισσίων. Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι στο κλειστό της Πεντέλης γίνονται εργασίες ώστε να αντικατασταθεί το παρκέ, με την διοίκηση να ευχαριστεί την αντίστοιχη του ΚΑΟ Μελισσίων για την διευκόλυνση. Το νέο παρκέ θα είναι σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο, προδιαγραφών FIBA LEVEL 1.

Αναλυτικά:

«Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου της ομάδας, με τον coach Κώστα Χαρτοματσίδη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και την διάθεση για δουλειά, των παικτών που συμμετέχουν. 

Οι προπονήσεις γίνονται πλέον στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσιών αφού έχουν ξεκινήσει ήδη με εντατικό ρυθμό οι εργασίες αντικατάστασης του παρκέ στο Κλειστό της Νέας Πεντέλης. Η διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ για τις διευκολύνσεις του στην χρήση του Γηπέδου.

Υπολογίζεται ότι η ομάδα θα επανέλθει στην έδρα της στις 10 Ιουλίου για να ολοκληρώσει εκεί τη μεταβατική περίοδο.

Σε ότι αφορά την στελέχωση της ομάδας στόχος του coach Κώστα Χαρτοματσίδη και της Διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της επιτυχημένης χρονιάς που μόλις τέλειωσε και να γίνουν δυο τρεις ποιοτικές και πολύ στοχευμένες προσθήκες έμπειρων αλλά και νεαρών ταλαντούχων παικτών . Παράλληλα και ανάλογα με το ταλέντο και την δουλειά τους, θα προωθηθούν στην α’ ομάδα ,νεαροί παίκτες από τις υποδομές της ομάδας».