Η άνοδος στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου έχει φέρει, όπως είναι φυσιολογικό, μεγάλη ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον στο στρατόπεδο της Πεντέλης. Η ομάδα των βορείων προαστίων καταστρώνει τα πλάνα της για την πρωτόγνωρη εμπειρία των εθνικών κατηγοριών θέλοντας να κινηθεί μέσα σε πλαίσια που θα την διατηρήσουν ανταγωνιστική εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Φίλιππος Ταμπάκης περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση του Τάσου Κανταρτζή για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο πολύπειρος γκαρντ ήταν ο στυλοβάτης της Πεντέλης στην πορεία προς τη Γ’ Εθνική, αλλά επαγγελματικοί λόγοι ενδέχεται να τον κρατήσουν μακριά από την “περιπέτεια” της επόμενης σεζόν. Η απάντηση που θα δώσει στην διοίκηση των “μπλε” σχετικά με την παραμονή του (ή μη) στην ομάδα θα είναι αυτή που θα καθορίσει εν πολλοίς και τις κινήσεις που θα γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι, αφού ενδεχόμενη αποχώρησή του θα αλλάξει συλλήβδην τον σχεδιασμό.

Από εκεί και πέρα σε διαδικασία εύρεσης νεαρών παικτών που θα μπορούν να προσφέρουν ενεργά τη νέα χρονιά βρίσκεται ο Φίλιππος Ταμπάκης καθώς με τον καινούργιο κανονισμό της ΕΟΚ (σ.σ.: τέσσερις παίκτες κάτω τω 22 στην δωδεκάδα) οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτικές στον συγκεκριμένο τομέα.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, κάτοικοι Πεντέλης θα είναι και την επόμενη σεζόν οι Τσόπης, Μάντζιος, Χαρτοματσίδης, Αττίκος, Μανιάτης, Μπίγκος, Ζερβολέας και Καρκανίδης, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας.

Στόχος των νεοφώτιστων είναι να δημιουργήσουν ένα συμπαγές και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και θα συμβάλλει θετικά στον μακροπρόθεσμο στόχο που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες.