Μετά την απόκτηση του Γιώργου Παρασκευά, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να στελεχώνει το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αυτή τη φορά με δύο εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις.

Ο λόγος για την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Άγγελο Σταθούρο και Αντώνη Γκοντόπουλο. Ο Γκοντόπουλος αποτελεί έναν εξαιρετικό και πολύπειρο γκαρντ που αναμένεται να προσφέρει τρομερή βοήθεια με το τρομερό επιθετικό του ταλέντο και την μεγάλη εμπειρία του, ενώ παράλληλα ο Σταθούρος αποτελεί έναν “πολλά υποσχόμενο” αθλητή.

Ο 39χρονος γκαρντ Αντώνης Γκοντόπουλος την προηγούμενη σεζόν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο με την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου στη Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως είναι η Νίκη Βόλου, ο ΓΑΣ Κομοτηνής, το Αίγιο (Β Εθνική), ο Ερμής Λαγκαδά (Α2), η ΜΕΝΤ (Β’ Εθνική), η Δόξα Λευκάδας (Β’ Εθνική), ο Κόροιβος Αμαλιάδας (Β’ Εθνική), το Ηράκλειο (Α2), ο Πιερικός Αρχέλαος (Β’ Εθνική), το Κορωπί (Β’ Εθνική) και η Καλαμάτα (Γ’ Εθνική).

Από την άλλη ο Σταθούρος είναι ένας νεαρός γκαρντ/φόργουορντ που ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της ΑΕΒ Διμηνίου. Στη συνέχεια βρέθηκε στην ομάδα του ΓΣ Βόλου, στην οποία είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε τις δηλώσεις του Γκοντόπουλου:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη που ανδρώθηκα μπασκετικά και ευελπιστώ με όλες τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει τα προηγούμενα χρόνια, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και στην επίτευξη των στόχων του, αλλά και στην δημιουργία μιας βάσης παιδιών που θα έρθουν από κάτω, θα ενσωματωθούν στο ανδρικό τμήμα και θα αποτελέσουν κορμό για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να βοηθήσω τον αθλητισμό και το μπάσκετ της πόλης του Βόλου, η φιλοσοφία του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στα δικά μου θέλω και έτσι επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ μας».

Δείτε τις δηλώσεις του Σταθούρου:

«Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σ’ αυτό το μεγάλο σύλλογο. Θα δουλέψουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δείτε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

“Έναρξη συνεργασίας με Άγγελο Σταθούρο και Αντώνη Γκοντόπουλο

Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Άγγελο Σταθούρο και Αντώνη Γκοντόπουλο.
Ο 19χρονος (19/03/2001) Βολιώτης Άγγελος Σταθούρος (1,90 SG, SF) ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΒ Διμηνίου, το 2007, ενώ το 2017 μεταπήδησε στον ΓΣ Βόλου, καταγράφοντας συμμετοχές στην εφηβική και ανδρική ομάδα. Την προηγούμενη σεζόν, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ΓΣ Βόλου, με 181 συμμετοχές και 21 τρίποντα.

Ο 39χρονος Βολιώτης Αντώνης Γκοντόπουλος (1,86 G) αποκτήθηκε από τον Ερμή Σχηματαρίου, στον οποίο αγωνιζόταν την περσινή σεζόν έχοντας μια πλούσια καριέρα σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών και με κύριο χαρακτηριστικό την έφεση στο σκοράρισμα. Ξεκίνησε απ τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου με αποκορύφωμα την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Επίσης αγωνίστηκε στο αντρικό τμήμα σε πρωταθλήματα Β´ και Γ´ εθνικής κατηγορίας. Ως φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνής, ενώ έπειτα έπαιξε σε Αίγιο (Β’ – άνοδος), Ερμή Λαγκαδά (Α2), Μεντ (Β’), Λευκάδα (Β’ – άνοδος), Κόροιβο (Β’ άνοδος), Ηράκλειο (Α2), Πιερικό – Αρχέλαο (Β’ – 4 σεζόν), Κορωπί (Β’), Καλαμάτα (Γ’) και Ερμή Σχηματαρίου (Γ’).
Παράλληλα, στον Πιερικό, ήταν προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης”.

Δείτε τη δημοσίευση του συλλόγου στα social media του:

Έναρξη συνεργασίας με Άγγελο Σταθούρο και Αντώνη Γκοντόπουλο Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης…

Δημοσιεύτηκε από Ολυμπιακός Βόλου – τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης στις Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020