Να κερδίσει τον χαμένο χρόνο θέλει ο Γιώργος Σκροπολίθας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ βρίσκεται διαρκώς με το τηλέφωνο στο χέρι όντας σε συνεχή επαφή τόσο με παίκτες από το περσινό ρόστερ όσο και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους Θανάση Νικολόπουλο (29, 2.00) και Χρήστο Τσιρώνη (20, 1.97) με τις υπογραφές να απομένουν για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Από εκεί και πέρα, οι νεοφώτιστοι κοιτούν και άλλες περιπτώσεις καθώς η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης είναι μεγάλη δεδομένου του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός πλεϊμέικερ με τις προτάσεις παικτών να διαδέχονται η μία την άλλη με τον Γιώργο Σκροπολίθα να τις εξετάζει με μεγάλη προσοχή.

Μία από αυτές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Πατρινού τεχνικού είναι ο Βασίλης Καπερώνης (24, 1.85), ο οποίος την περσινή σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών. Ο χρόνος συμμετοχής του, όμως, στην Α2 ήταν περιορισμένος κάτι που τον κάνει να εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προοπτική της Ζακύνθου.