Κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας παραμένει ο Κώστας Μπασέας. Ο έμπειρος φόργουορντ, επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ΦΕΑ και θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας του, μετά την πτώση από τη Γ’ Εθνική στις τοπικές κατηγορίες, συνδράμοντας στην ίδια για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Μπασέας, προχώρησε και σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στις οποίες ανέφερε τα εξής:

«Ήταν μια κοινή απόφαση δικής μου και της διοίκησης να παραμείνω στη ΦΕΑ για ακόμα ένα χρόνο. Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα διότι νιώθω την ομάδα σαν οικογένεια».

Για τον περσινό τραυματισμό του και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος τη νέα αγωνιστική σεζόν: «Πρώτα ο Θεός θα είμαι εντάξει. Ελπίζω για όλη την ομάδα να μην έχουμε τραυματισμούς, να είμαστε υγιείς και να βγάλουμε αυτό που μπορούμε μέσα στο γήπεδο κι όχι λιγότερο». Καταλήγοντας, μίλησε για την καινούρια χρονιά που θα βρει τη ΦΕΑ στην Α’ ΕΣΚΑ: «Κάθε κατηγορία είναι δύσκολη, όπως δύσκολη ήταν και η Γ’ εθνική. Σκοπός μας είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο έφορος της ομάδας, Αντώνης Λιναρίτης, είπε: «Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπασέα ήταν στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμφωνήσαμε. Η ομάδα θέλει παίκτες μαχητές, που να δίνουν το παράδειγμα στους νεαρούς αθλητές. Ο Κώστας είναι το ιδανικό υπόδειγμα για αυτό. Στο ίδιο πλαίσια θα κινηθούμε και στη συνέχεια, με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές που θα κάνουμε».