Αν και είναι μόλις 17 ετών, ο Γιώργος Γράψας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός κόμπο γκαρντ ανήκει και επίσημα, πλέον, στο δυναμικό του Αγρινίου, το οποίο τον απέκτησε ως ελεύθερο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων” αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο στον ΒΑΟ.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για την επόμενη σεζόν παίκτης της ομάδας μας θα είναι ο Γιώργος Γράψας. Ένα δικό μας παιδί, μιας κι είναι από το Αγρίνιο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο.

Ο Γιώργος Γράψας ξεκίνησε την καριέρα του από τους Αργοναύτες Αγρινίου και στη συνέχεια μετεγράφηκε και αγωνίστηκε στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Final4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, επόμενος σταθμός, η σπουδαία σχολή του μπάσκετ στην Ελλάδα, η Ακαδημία Αστέρια” του Θόδωρου Ροδόπουλου με την οποία συμμετείχε και πάλι στο Final4 του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Η πρόκληση της συμμετοχής σε αντρική ομάδα και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής τον οδήγησε στην ομάδα του ΒΑΟ με την οποία αγωνίστηκε πέρσι στον όμιλο του Βορρά αποκομίζοντας σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες ενώ παράλληλα αγωνιζόταν και στην εφηβική ομάδα.

Ο νεαρός αθλητής που είναι γεννημένος το 1996 με ύψος 1.87 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι είναι και αθλητής του στίβου του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2η Πανελλήνια νίκη στο άλμα Τριπλούν.

Σύντομη δήλωση του παίκτη: “Είμαι πολύ χαρούμενος που η επιστροφή μου στην πόλη μου θα με βρει να αγωνίζομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΑΟ Αγρινίου. Το θεωρώ τιμή μου γιατί σε αυτή την ομάδα αγωνίστηκε στο παρελθόν και ο πατέρας μου και άλλοι Αγρινιώτες αθλητές στους οποίους οφείλουμε πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Διαμαντάκο και τους ανθρώπους της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν και θα προσπαθήσω πάρα πολύ να τους δικαιώσω“.

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Γιώργο!!!”