Ο Μίλωνας μαζί με τον έμπειρο coach Νίκο Καραγιάννη συνεχίζουν να κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και μάλιστα με νεανικό πλάνο. Μετά την προσθήκη του Γιώργου Χριστόπουλου, ο Μίλωνας απέκτησε και τον νεαρό και ελπιδοφόρο αθλητή Ηλία Πετρίδη.

Ο Πετρίδης είναι 19 ετών και φέτος είχε μία πολύ καλή παρουσία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας. Στο παρελθόν, είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα με την ομάδα της Τερψιθέας, ενώ είχε βρεθεί και στον Ίκαρο Καλλιθέας με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπενθυμίζουμε πως οι Νεοσμυρνιώτες προ ημερών προχώρησαν και στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Γιώργο Μπελίτση και Γιάννη Παπανικολόπουλο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση του Μίλωνα:

“Ο Ηλίας Πετρίδης ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στις ακαδημίες του ΑΟ Τερψιθέας και στη συνέχεια βρέθηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Την προηγούμενη χρονιά κέρδισε σημαντικές εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες καθώς συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β εθνικής με τον Πρωτέα Βούλας.

Καλωσόρισες Ηλία”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: